Tavaszi áreső

“A régi dolgokból mára nem maradt semmi.” Gyakran találkozunk ezzel a panaszkodásba áthajló kijelentéssel, mely egyben siratja a múltbeli dízel vas szörnyeket, holott a helyzet nem ennyire fekete-fehér. Kissé árnyalva ezt a fenti kijelentést, mi szeretnénk megerősíteni, hogy az agrárszektor kifejezetten profitált az innovációkból!

Miért válassza a Zoomlion traktort?

Tapasztalatunk szerint a magyar gazdáknak egy egyszerű szerkezetű, masszív, stabil, olcsón üzemeltethető strapabíró traktorra van szüksége a munkavégzéshez. Ezek az elvárások talán nem is meglepőek, hiszen a traktor a mai napig egy célszerszám. Inkább a tudását és a méreteit szeretjük csodálni, mintsem a formavilágát. Éppen ezért, a Royal-Kert Kft. csapata is az egyszerűségből fakadó megbízhatóságot tartja szem előtt.

5+1 Tavaszi teendő a földeken Zoomlion kiegészítőkkel

Beköszöntött a tavasz, ami azt jelenti, hogy eljött az év mezőgazdasági munkák szempontjából egyik legfontosabb időszaka, a tavasz. Számtalan munka vár kint a földeken, amihez bizony szükségünk lesz egy Zoomlion traktorra és jó néhány kiegészítőre is. Elhoztunk nektek 5+1 munkálatot, ahol hasznos lehet ez kompakt méretű, ámde annál sokoldalúbb haszongépjármű.

ZOOMLION télen is a város szolgálatában

A tél beköszöntével a karácsonyi időszak előtti készülődés kezdetét vette. Ennek jeleivel már találkozhatunk a feldíszített utcákon, vásárokban, azonban gyakran elfelejtjük, hogy a hónapra jellemző időjárási viszonyok is igencsak változékonyak, ezért az esetleges kihívásokra is célszerű figyelmet fordítani.